Veelgestelde Vragen – Bybabys

Gratis Verzending | In 24u Verzonden

Veelgestelde Vragen


+ Waar kan ik de ByBabys Producten kopen?

ByBabys Producten zijn exclusief verkrijgbaar via deze online winkel. Daarom kunnen we de beste prijs garanderen - en onnodige marges voor tussenpersonen die de verkoopprijs verhogen, uitschorten.

+ Hoe kan ik contact opnemen met ByBabys?

Onze klantenservice medewerkers staan met een glimlach klaar voor je. Van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 - 18:00 kun je ons bereiken op 
telefoonnummer 0886060700. Ook kun je een livechat starten op onze website of een berichtje sturen via onze contactpagina. Dan nemen wij z.s.m. contact met jou op!

+ Hoe zit het met verzendkosten en retourzendingen?

Wij bieden gratis verzending in Nederland en België, met track & trace. Retourzendingen worden geaccepteerd binnen 30 dagen nadat u uw bestelling hebt ontvangen. Retourkosten zijn niet gedekt.

+ Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Als je bij ons een bestelling plaatst, zul je vervolgens direct een bestelbevestiging ontvangen met hierin een Track & Trace code, waardoor je jouw bestelling op elk gewenst moment kan volgen, daarnaast is het ook mogelijk om via onze website jouw bestelling te volgen d.m.v. Track & Trace.

+ Hoe zit het met de levertijden van mijn product?

Wij verwerken uw bestelling binnen 1 werkdag. Zodra uw bestelling wordt verzonden, kan het 2 tot 3 werkdagen duren voordat uw bestelling arriveert. De meeste bestellingen komen echter binnen 2 werkdagen al aan.

+ Kan ik mijn kinderwagen bekijken/testen?

Wij zijn een online winkel en maken echt alleen gebruik van deze mogelijkheid. Wij maken dus niet gebruik van een fysieke winkel, hier hebben we bewust voor gekozen, zodat wij de prijzen van onze producten lager kunnen houden, dan de babystores die wel een pand tot hun beschikking hebben. Hierdoor is het niet mogelijk om de kinderwagen te testen bij ons.

+ Wat als ik niet tevreden ben met mijn product?

Het kan helaas wel eens voor komen dat je niet tevreden bent met jouw aankoop. Als je hierover contact met ons hebt opgenomen, zullen wij er alles aan doen om jou wel blij te laten zijn met ons product. Mocht dit niet voldoende zijn, heb je altijd nog het 30 dagen bedenktermijn, waarin jij het recht hebt om binnen 30 dagen het product te retourneren, nadat hierover contact met ons is opgenomen

+ Hoe kan ik mijn kinderwagen gebruiken?

In de gebruikershandleiding die bij je kinderwagen is geleverd, staat hoe je je kinderwagen moet gebruiken en onderhouden. 

+ Kan ik mijn kinderwagen inklappen?

Onze kinderwagen is speciaal ontworpen om hem in te klappen, zodat u zonder enige moeite uw kinderwagen heel eenvoudig achter in uw auto plaatst, waardoor u de kinderwagen overal mee naartoe kunt nemen.

+ Is de reiswieg van mijn kinderwagen omkeerbaar?

De reiswieg van onze kinderwagen is inderdaad omkeerbaar, zodat je de keuze hebt om je kleintje kennis te laten maken met de weide wereld, of hem/haar naar jou te laten kijken.

+ Hoe kan ik mijn kinderwagen schoonmaken?

Reinig het onderstel met een zacht doek en lauwwarm water en veeg het eventueel droog met een droge doek. Zand tussen de mechanismen en schuivende buizen van het onderstel kan met een zachte borstel worden verwijderd. De schuimrubber delen van de duwbeugel kunnen worden gereinigd met een spons, warm water en vloeibare zeep. Wrijf voorzichtig de betreffende delen schoon. Veeg het metalen deel van de duwbeugel af om eventuele zeepresten te verwijderen.

+ Kan de stof van mijn kinderwagen in de wasmachine?

De meeste stoffen die worden gebruikt voor producten, kunnen in de machine worden gewassen. Er zijn echter uitzonderingen, dus controleer altijd eerst het label van de stof voor gedetailleerde was instructies.

+ Krijg ik garantie op mijn aankoop?

Wij bieden een beperkte garantie van 1 jaar.

+ Kan ik mijn kinderwagen makkelijk meenemen op reis?

De meeste luchtvaartmaatschappijen staan het gebruik van kinderwagens toe tot aan de gate. Daar kun je je kinderwagen inklappen tot een compact en handzaam pakket. Personeel van de luchtvaartmaatschappij plaatst de kinderwagen in het bagagecompartiment van het vliegtuig en geeft hem na de vlucht aan je terug wanneer je het vliegtuig verlaat. Neem voor specifieke informatie contact op met je luchtvaartmaatschappij. Als je wilt weten wat de afmetingen zijn van je kinderwagen wanneer die is ingeklapt, ga je naar de pagina met product vergelijkingen. Schade ontstaan tijdens vliegreizen, met of zonder transporttas, wordt niet gedekt door je garantie.

+ Is het mogelijk dat mijn kinderwagen sporen achterlaat op mijn vloer?

Het is mogelijk dat zwarte rubber banden op vloeren als synthetisch laminaat, parket, linoleum en tapijt (organische vloeren), permanente sporen achterlaten. Mocht je een vloer hebben zoals hierboven genoemd dan raden wij je aan om voorzichtig te zijn met gebruik binnenshuis.

+ Waarom is de Cosmos 2-in-1 zo scherp geprijsd

De Cosmos 2-in-1 van ByBabys™ is zo scherp geprijsd, omdat je bij ons echt alleen voor de kinderwagen betaald en niet voor het merk, daarom kunnen wij de beste prijs garanderen.

+ Hoeveel kilo weegt de kinderwagen?

De kinderwagen weegt ongeveer 12,5kg en is heerlijk licht in gewicht om mee op pad te gaan en super eenvoudig over stoepjes heen te tillen, ideaal voor lange wandelingen

+ Wat houdt de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie in

De 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie houd in, dat je binnen 30 dagen na aankoop het product mag retourneren, nadat je hierover contact met ons hebt opgenomen.

+ Welke kleuren zijn er beschikbaar

De Cosmos 2-in-1 is beschikbaar in de volgende 3 kleuren: Grijs-Zwart, Taupe-Zwart en Blauw-Zwart.